Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Станимир, Бизнес Партньор Човешки ресурси

Станимир, Бизнес Партньор Човешки ресурси
Какви са основите отговорности на позицията: В момента работя като Бизнес Партньор Човешки ресурси и подпомагам отделите Продажби в процесите по управление на хората. Обичам работата си, защото ми дава уникална възможност да бъда част от бизнеса, като същевременно фокусът ми е върху развитието на хората и екипите.

От колко години си в Нестле: 5 години и половина

Как започна кариерата си в Нестле: Получих възможността да започна кариерното си развитие именно с Нестле – като Стажант Човешки ресурси. Позицията не изискваше предишен опит, а по-скоро академична основа, правилните поведения и ентусиазъм за развитие.

Какво е кариерното ти развитие до сега: През 5-те години до момента имах възможност да участвам в процеси, касаещи целия спектър за управление на човешките ресурси и това обогати кръгозора ми професионално. Същевременно имах възможност да водя самостоятелно няколко проекта, въвеждащи промени в нашата работа. Освен работата ми в отдел Човешки ресурси, получих възможност за две временни назначения в Продажби и Маркетинг функциите, които ми помогнаха да опозная по-добре бизнеса на компанията и как ние в Човешки ресурси можем да бъдем още по-полезни на колегите си от тези звена.

Какво те привлече в Нестле: Възможността да бъда част от международна работна среда и да работя за продукти и марки с високо качество, моментално разпознаваеми навсякъде по света.

Какво ти харесва най-много тук, какво те мотивира и вдъхновява: Каузата на компанията – да произвеждаме продукти, които са качествени и здравословни, като същевременно стимулираме хората да водят активен и здравословен живот. Изключително много ме зарежда енергията и позитивното отношение на хората, с които работя. Това ме кара да се чувствам като у дома, а същевременно и да уча непрекъснато нови неща от изградени професионалисти.

Как виждаш бъдещото си кaриерно развитие: Нестле предлага страхотни възможности за развитие в кариерата, в синхрон с развитието на нашия бизнес. Едно от важните неща за мен в кариерата е разнообразието и възможността да поемам нови предизвикателства, в различен контекст и с различни хора. Следващата стъпка, която ми предстои, е международно назначение в Нестле Великобритания, където ще изпълнявам сходна роля в съвсем различна среда.

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: Бих цитирал нашият Главен изпълнителен директор, Пол Булке, който казва „Колелото е в баланс, когато е в движение”. Обичам динамиката в ежедневието си и се стремя да бъда гъвкъв по отношение времето и мястото за извършване на работата ми.

Как поддържаш здравословен начин на живот: Опитвам по малко от различни спортове. Обичам тенис на корт.

Какви са хората в Нестле: Ориентирани към резултата, сътрудничещи си, с желание за непрекъснато развитие.

Станимир, Бизнес Партньор Човешки ресурси