Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Паулина, Експерт здравословни и безопасни условия на работа и опазване на околната среда

Паулина, Експерт здравословни и безопасни условия на работа и опазване на околната среда
Какви са основите отговорности на позицията: Тази позиция е много широкообхватна. Тя изисква много енергия и страст, както към хората, така и към бъдещето на Земята. Стриктното съответствие със законодателството и Нестле изискванията, намаляване вредното въздействие на бизнеса върху околната среда, изграждането на безопасна и здравословна работна среда за служителите, както и тяхното индивидуално непрекъснато ангажиране в това направление са основни отговорности.

От колко години си в Нестле: Само от три. И въпреки това съм свидетел на динамични промени в положителен аспект.

Как започна кариерата си в Нестле: Още когато следвах във Висшият институт по хранително-вкусова промишленост – Пловдив, имах идеята и усещането, че един ден ще работя за Нестле. Междувременно добих опит в направление Безопасност, Здраве и Околна среда в друга голяма международна компания, който ме доведе на сегашната ми позиция в Нестле – фабрика Варна.

Какво е кариерното ти развитие до сега: През 2004 започнах работа като Асистент Фабрика в голяма международна компания за производство на бира. Три години по-късно бях промотирана на позиция Мениджър по опазване на околната среда, здраве и безопасни условия на труд. Оттам насетне развитието ми продължи в тази посока. От Юни 2009 станах горд служител на Нестле във фабриката за производство на сладолед във Варна на позиция Завеждащ Безопасност, Здраве и Околна среда. Месеци по-късно приех и отговорността по Сигурност на Фабриката. Кариерата ми до момента доста ме обогати и дисциплинира.

Какво те привлече в Нестле: Най-магнетична за мен е ангажираността на Компанията към бъдещето на Планетата – усилената научна дейност, която се стреми да осигури на човечеството здравословни, безопасни и в същото време питателни и вкусни храни и напитки. Едновременно с това Нестле прилага сериозна политика за съхранение и развитие на природните ресурси, без които създаването на храни е немислимо. При всичко това Нестле цени служителите си, като основен потенциал за развитие и успех.
Необятни са възможностите за личностна изява и израстване в различни сфери на бизнеса. Нестле е вселена от информация, идеи и човешка енергия, които дават възможност да разгърнете истинския си потенциал.

Какво ти харесва най-много тук, какво ви мотивира и вдъхновява: Харесвам динамиката, ясните правила, прозрачността, лоялността към служителите, възможностите за контакт с хора от целият свят и от различни сфери на бизнеса, възможностите за развитие и самоосъвършенстване.

Как виждаш бъдещото си кaриерно развитие и възможностите: Виждам се като част от динамичен експертен екип, създател на иновативни и революционни здравословни храни с грижа към планетата и обитателите й.

Как поддържаш здравословен начин на живот: Прилагам следната житейска философия: „Яж, моли се и обичай”, и към това добавям малко спорт – колоездене, плуване и йога.

Какви са хората в Нестле: Добри и дисциплинирани, екстровертни и любознателни.

Паулина, Експерт здравословни и безопасни условия на работа и опазване на околната среда