Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Кръстина, Мениджър Осигуряване на Качеството, Фабрика София

Кръстина, Мениджър Осигуряване на Качеството, Фабрика София
Какви са основите отговорности на позицията: Да осигуря, че продуктите, които са произведени във фабриката са безопасни и с високо качество. Интересна е с това, че винаги предизвиква останалите функции към непрекъснато подобряване, в същото време се ръководи екип от хора, които трябва да се развиват.

От колко години си в Нестле: малко повече от 6 години

Как започна кариерата си в Нестле: посетих изложението Форум Кариери и кандидаствах за отворена позиция, одобриха ме за позиция във Фабриката в София. Какво е кариерното ти развитие до сега: Започнах през май 2006 като Входящ контрол на Опаковки към отдела, който ръководя в момента. След 6 месеца станах Специалист по качество, като в рамките на тази позиция бях Super user при внедряване на GLOBE през 2008. След това последователно преминах през няколко функции в областта на Управление на качеството- ръководих проекта за внедряване на Nestle Quality Management System във Фабриката и Компанията, след това бях ръководител на екип Управление на Качеството при внедряване на GLOBE в Нестле Айс Крийм. През 2010 година ме промотираха на позицията Мениджър Осигуряване на Качеството за пазара, а през 2011 поех сегашната си позиция.

Какво те привлече в Нестле: Нестле е международна Компания, най- голямата за производство на храни в световен мащаб. Мисля, че това е достатъчно условие човек да бъде привлечен.

Какво ти харесва най-много тук, какво те мотивира и вдъхновява: Вески ден е различен, има голяма динамика, срещаш се с много хора, научаваш много неща и имаш възможности за развитие, ако си добър в това, което правиш.

Как виждаш бъдещото си кaриерно развитие: Бих искала да придобия опит в други пазари, така че за мен мечтаното развитие е свързано с международно назначение.

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: Трудно, опитвам се да си тръгвам навреме.

Как поддържаш здравословен начин на живот: Спортувам, ходя пеша и пея.

Какви са хората в Нестле: не мога да дам обобощен образ, но тук съм срещнала прекрасни хора досега, които са мои приятели.

За мен Нестле е Компания, която дава много възможности за развитие, инвестира в хората и се грижи за тях.

Кръстина, Мениджър Осигуряване на Качеството, Фабрика София