Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Александър, Маркетинг асистент
(Шоколадова група)

Александър, Маркетинг асистент (Шоколадова група)
Какви са основите отговорности на позицията: Отговарям за развитието на нашите марки, разработваме най-различни активности на потребителско и търговско ниво, участвам в процеса по развитието на нови продукти. В Нестле трябва да си екипен играч, ежедневната ти работа е свързана с много и различни други функции в компанията.

От колко години си в Нестле: Година и половина

Как започна кариерата си в Нестле: Непосредствено след дипломирането си исках да започна работа в голяма компания за бързооборотни стоки и да се занимавам с маркетинг. Едва ли има по-добро място за тази цел от Нестле – световният лидер в индустрията с храни и напитки. Когато възможността да се присъединя към шоколадовата група се появи, дори и за миг не се поколебах да приема това предизвикателство.

Какво е кариерното ти развитие до сега: В началото започнах като стажант, сега съм асистент и отговарям за част от марките в шоколадовото ни портфолио. От няколко месеца към това съчетавам и ролите на Super User за GLOBE и Nestle Continuous Excellence Champion. В първата основно помагам на колегите от IT отдела за тестването и внедряването на новата ни ERP система, а втората е свързана с въвеждането на добри практики в ежедневната ни работа.

Какво те привлече в Нестле: Възможностите за учене, развитие и професионална квалификация. Не бива да се пренегребват и факта, че ежедневно продуктите на Нестле достигат до милиарди хора по целия свят, и влиянието, което Нестле оказва като фирма и социално отговорен член на обществото Какво ти харесва най-много тук, какво те мотивира и вдъхновява: Хората тук са позитивни, енергични и приятелски настроени. Мотивира ме това, че като част от маркетинг екипа мога ясно да видя резултатите от своята работа.

Как виждаш бъдещото си кaриерно развитие: Искам и занапред да се занимавам с маркетинг и да продължа да обогатявам професионалния си опит

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: Когато човек е организиран и ефективен в работата си, му остава време за всичко

Как поддържаш здравословен начин на живот: Пътувам, храня се балансирано, спортувам

Александър, Маркетинг асистент (Шоколадова група)