Кариери

Радваме се, че направихте първата крачка към възможностите за кариера в Нестле. С повече от 300 000 служители в над 118 страни, работата в Нестле може да Ви предложи да вземете повече от живота.

Като компания номер едно в балансираното хранене и активният начин на живот, марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа позволяват създаването на стойност за нашите потребители, служители и акционери.

Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което имате на местно ниво има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех.

Да успееш в такава среда означава да споделяш нашето чувство за отговорност към всеки живот, който повлияваме и подобряваме. Трябва да поемеш отговорност за собственото си бъдеще, оставайки отворен за нови перспективи и споделяйки нашата отдаденост към изключително представяне и качество във всичко, което правим. Като част от нашия екип, вашата страст и гордост ще допринесе, Нестле да запази позицията си на глобален лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот.

Нестле на пазара в България

Нестле в България разполага с два производствени центъра: фабриката за шоколадови изделия и бисквити в гр. София, която е център по компетентност за шоколадови изделия в Европа и един от трите най-големи центъра за производство на KIT KAT в света и фабриката за сладолед в гр. Варна, която освен производството за местния пазар, осъществява износ за Румъния, Албания, Македония и Грузия. Централният офис на Нестле България АД е в гр. София и общия брой на служителите в страната е над 1500 души.