Sort by
Sort by

NESTLÉ® LZ®

NESTLÉ® LZ® е първата марка аеро шоколад, произвеждан в България. Присъства на пазара повече от 50 години и успешно съществува в своя оригинален формат. LZ® е с гарантирано качество от Нестле, а оригиналната рецепта, по която е произведен, е българска. Тя периодично се подобрява, за да отговаря винаги на вкуса на потребителите. Името LZ® e и абревиатурата, използвана като международен индекс за българските полети, която идва от инициалите на българския пилот Лазар Цанев.

NESTLÉ® LZ® е шоколад с атмосфера и, където и да си, пoдобрява настроението ти, винаги носейки ти приятните усещания, от които се нуждаеш, без да полагаш усилия за това. Уникалното в него – аерираността на шоколада, те освежава с усещането, което оставя уникалното му топене в устата и едновременно с това е по-лeк от обикновен шоколад.

Ето защо вкусът му е винаги така желан и обичан вече толкова много години.

Потопи се в нова атмосфера!

Шоколад с атмосфера

NESTLÉ® LZ® аеро шоколад
ефирно, въздушно, сензационно усещане – още с първото докосване на устните хилядите шоколадови балончета започват да се топят в устата ти, като умножават многократно удоволствието от нежния млечен шоколад.

NESTLÉ® LZ® натурален аеро шоколад
АКО ТЪРСИШ УДОВОЛСТВИЕ В ТЪМНОТО

опитай първият натурален аеро шоколад в България! Потопи се в тъмната магия на много какао и безброй топящи се шоколадови сферички!

NESTLÉ® LZ® аеро бял шоколад
ефирно, въздушно, сензационно усещане в бяло.