Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESTLÉ® Fitness®


NESTLÉ Fitness® Шоколад

FITNESS Шоколад е направен от 40% пълнозърнести култури и 7 важни витамина и минерала, включително Калций и Желязо. За финал, покрихме част от хрупкавите FITNESS флейксове с нежен, кадифен млечен шоколад, така че ползите от пълнозърнестите култури и щастието ти, да се слеят в една изключително вкусна закуска.

NESTLÉ Fitness® Плодове

FITNESS плодове е зърнена закуска, направена от 42% пълнозърнести култури и съдържа 7 витамина и минерала, включително Калций и Желязо. Истинска тропическа симфония от ананас, папая, кокос и стафиди за събуждане на всички сетива и екзотично начало на деня.

NESTLÉ Fitness® с натурален вкус

Направен с 57% пълнозърнести култури, той съдържа 7 витамина и минерала, включително Калций и Желязо

NESTLÉ Fitness® Мед и бадеми

FITNESS мед и бадеми е направен от 47% пълнозърнести култури и 7 жизненонеобходими витамини и минерали, включително Калций и Желязо. С леко запечени бадеми, за засилване на онзи разкошен вкус на ядки и нюанси мед, за да позлатим всяка хапка.


NESTLÉ® FITNESS® шоколад
NESTLÉ Fitness® тъмен шоколад – вълнуващо преживяване с дъх на натурален шоколад. Съдържа пълнозърнести култури, витамини, минерали, от които и Калций. Прекрасен начин да се грижиш за себе си.

NESTLÉ® FITNESS® ягода
Ягодите са чудесни за похапване, но не могат да се съхраняват дълго, особено по време на път! Освен ако не са нарязани на малки парченца и поставени в невероятен пълнозърнест десерт. А ето и най-добрата новина- този зърнен десерт съдържа само 87 калории в комбинация с пълнозърнести култури, витамини и минерали, от които и Калций. Истинска еуфория!

NESTLÉ® FITNESS® бисквитки с парченца бял шоколад
В този невероятно вкусен зърнен десерт наистина има само 89 калории. Посипан обилно с парченца бял шоколад и малки бисквитки. Ако да бъдеш добър беше винаги толкова забавно, изобщо нямаше да е необходимо да ставаш лош.


Станете фен на NESTLÉ® Fitness® във Facebook.