Sort by
Sort by

Студенти и дипломанти

students2

 

Възможности за развитие

В Nestlé предлагаме вълнуващи възможности на хора в началото на тяхната кариера по целия свят.

 

Ние предлагаме различни програми на кандидатите в началото на тяхната кариера, като стажантски програми. Ние публикуваме всички наши свободни работни места на страницата за търсене на работа и можете да откриете повече за всяка програма на нашите уебсайтове за отделните държави. Nestlé също така помага на младите хора по света да получат пълноценна работа и кариера чрез инициативата Nestlé needs YOUth.

 

За млади хора, които искат да започнат кариера

Nestlé needs YOUth предоставя на младите хора уменията, от които се нуждаят, за да просперират на работните места, които ги очакват. Фокусирайки се върху заетостта, предприемачеството и селското предприемачество, тя има набор от инициативи, например:

 

Nesternship

Като ангажира младежите и им помага да придобият правилните умения и опит на работното място, Nestlé въведе първата регионална (главно виртуална) стажантска програма - Nesternship.

Като Nestern имате шанса да повишите уменията си, да придобиете опит на работното място и да разширите мрежата си от контакти, всичко това от комфорта на вашия дом.

group-of-people

Стажантска програма за управление на Nestlé

Стажантската програма за управление на Nestlé е ускорена програма за управление, която има за цел да развие личности с висок потенциал като бъдещи лидери.

Скоро завършилите ще имат истински завладяващ опит в обучението, който ще им даде цялостен поглед върху бизнеса, както и взаимовръзките между различните функции по веригата.

man-with-laptop

По-голяма част от моето израстване и развитие се дължат на различните отговорности и области в Nestle. Всички умения и връзки, създадени по време на програмата, не само ми помогнаха в настоящата ми позиция, но също така помогнаха да задълбоча разбирането си за това как работят финансовите системи.

Това, което наистина ме вълнува в работа ми, е гордостта, че съм част от организацията на Nestle, която иска да предостави безопасна и качествена услуга, предоставяйки най-добрата храна и напитки на филипинските потребители.

Това, което наистина ми хареса в Nestle е, че ми помогна да оценя други аспекти на финансите, които не са включени в това, което учим в университета или в учебниците. Оцених го най-много, когато получих практически опит в ежедневните дейности на бизнеса.

Научете повече