Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Борис, Регионален Мениджър Продажби

Борис, Регионален Мениджър Продажби
Какви са основите отговорности на позицията: Да се поддържа силния спортен дух на екипа в работната среда. Да се създаде приятна атмосфера за работа, за да може всеки един служител независимо от позицията в отдел продажби в региона да вложи максимума от своя потенциал и да се постигнат с усмивка поставените ни цели. Резултатите може да се постигнат със силно мотивиран, амбициозен и борбен екип. Денят е разнообразен, изпълнен с много срещи, разговори и различни по характер задачи. Договарянето на поредната сделка или продажба са най-вълнуващите за един търговец.

Как започна кариерата си в Нестле: Започнах кариерата си в Нестле по обява за свободна позиция преди малко повече от десет години.

Какво е кариерното ти развитие до сега: Започнах като Супервайзор продажби, като отговарях за дистрибутори и търговски агенти. С тях заедно изграждахме дистрибуция в поверения ми район. След това преди четири години поех позицията Регионален Мениджър Продажби за регион Черно море. През 2011 година съвместявах тази позиция в два региона – Черно море и Северна България, от една година съм Регионален Мениджър Продажби в София.

Какво те привлече в Нестле: Привлече ме най-много голямата компания.

Какво ти харесва най-много тук, какво те мотивира и вдъхновява: Най-много ме мотивира като цяло самата работа. Динамиката и разнообразието.

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: Не е много лесно, но ако човек положи усилия винаги успява.

Какви са хората в Нестле: Като се огледам всички се усмихват независимо от кой отдел са. В продажби държим да е така. Усмивката дава увереност и смелост.

Борис, Регионален Мениджър Продажби