Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Бойко, Плановик ремонт и поддръжка

Бойко, Плановик ремонт и поддръжка
Какви са основите отговорности на позицията: Внедряване на планове за техническа поддръжка на производственото оборудване. Следене на ключови показатели, свързани с планиране на поддръжката, индустриални услуги и технически склад. Участие в различни проекти.

От колко години сте в Нестле: От пет години

Как започна кариерата си в Нестле: Постъпих в Нестле през 2007г. като механик по поддръжка на производствените линии. По това време започнах магистърската си програма в Технически Университет София и имах голямо желание да се запозная от близо с машините, за които до този момент бях учил.

Какво е кариерното ти развитие до сега: Механик по поддръжка на производствени линии до 2008 и Плановик ремонт и поддръжка до момента.

Какво те привлече в Нестле: Възможността да бъда част от голяма международна компания, лидер в своята област.

Какво ти харесва най-много тук: Динамичната работна среда, ежедневните предизвикателства и не на последно място – хората, с които работя.

Как виждаш бъдещото си кaриерно развитие: Желанието ми е да продължа кариерното си развитие в технически отдел, като от следващата си позиция очаквам повече отговорности и предизвикателства.

Как поддържаш баланс между личен живот и кариера: За момента успявам да ги разгранича, като разбира се понякога са нужни компромиси.

Как поддържаш здравословен начин на живот: С балансирано хранене и фитнес.

Какви са хората в Нестле: Имах късмета да попадна в екип от професионалисти, сред които освен колеги намерих и много приятели.

Бойко, Плановик ремонт и поддръжка