Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Сладоледени продукти NESTLÉ®

Нестле България АД е компания с лидерски пазарни позиции в категорията на сладоледи, има модерно индустриално и високо технологично оборудване; разполага с една фабрика във Варна с капацитет 20 млн.литра сладолед годишно, а дистрибуцията обхваща освен София, още девет дистрибуционни центъра в цялата страна и много дистрибутори.

В продуктовото портфолио на компанията са включени голям брой индивидуални и семейни сладоледи под около 20 търговски марки, като според проучванията 9 от 10-те най-популярни сред потребителите сладоледени бранда са представени от компанията: BOSS, ALOMA, NIRVANA, Magnum, Familia, Kiss.

На българския пазар Нестле България АД предлага разнообразие от над 80 вида продукти, които покриват практически всички групи на сладолед категорията.

През 2008 г. В резултат на стратегията на Нестле за оптимизация на сладолед-бизнеса в Югоизточна Европа, беше преструктурирано производството на сладолед на Балканите и заводът на Нестле България във Варна пое производството и за Румънския пазар. Производствената база се модернизира непрекъснато, като през последните 2 години в нея са инвестирани над 6 млн. EUR. , така че тя отговаря на всички европейски изисквания и е сертифицирана по всички европейски стандарти.

Амбициите на Нестле България не спират дотук, те са свързани с бъдещи проекти за разширяване на производството, инвестиции във фабриката във Варна, увеличение на персонала и развитие на сладолед категорията при запазване на лидерски пазарни позиции.

Телефон на потребителя: 0800 20 666

Станете фен на сладоледени продукти NESTLÉ® във Facebook.

 

boss.jpg
 BOSS
  magnum.jpg
MAGNUM


FAMILIA

  aloma.jpg
ALOMA

  pirulo.jpg
PIRULO

  nirvana.jpg
NIRVANA


    NESQUIK