KIT KAT®

Тази година шоколадовият десерт номер едно в света празнува своя 76-годишен рожден ден! Той е лансиран в Лондон през септември 1935г като Rowntree's Chocolate Crisp и две години по-късно е преименуван на KitKat Chocolate Crisp. След края на Втората Световна Война остава само KIT KAT. Знае се, че носи името на едноименен лондонски клуб, популярен сред много интелектуалци. Неговите помещения били с много ниски тавани и картините, поставяни там, трябвало да бъдат доста широки, но не много високи. Такива картини били наричани "kats". И тъй като формата на шоколадовия десерт прилича на тази на картините, се предполага, че наследявя и името.

От началото на своето съществуване KIT KAT® е бестселър на шоколадовия пазар - само във Великобритания всяка секунда  47 души се наслаждават на KIT KAT® - винаги хрупкaв, с изпълващ вкус на фин млечен шоколад. Произведените в света за 5 минути десерти KIT KAT® могат да изпълнят цялата Айфелова кула, а с произведството от един ден, може да се нареди линия дълга колкото общата дължина на цялото лондонско метро.

През 1999 година се появява хитовата версия на KIT KAT® - KIT KAT® CHUNKY® много голям, много хрупкав, много шоколадов. Лансирането му остава в световната история като най-успешното лансиране на десетилетието. "Големият" KIT KAT® беше също толкова успешно лансиран и в България през 2002 година. Още с официалния си старт той предизвика фурор като се появи на първите страници на всички ежедневници и бързо стана любимец на ценителите на шоколадови десерти.

Първата телевизионна реклама на KIT KAT® се появява през 1957 година с посланието Have a break, have a KIT KAT®, запазило своята атрактивност и валидност и до днес. В това послание гениално са вплетени продуктови характеристики - ритуалът "отчупване" - с основните ценности на марката - идята за пауза, почивка, разнообразие в рутината и наслада от един приятен момент. С други думи - KIT KAT® означава, че ти предстои момент на разтоварващо удоволствие.

 

Още любопитни факти за KIT KAT®

  • Първият рекламен плакат на KIT KAT® се появява през 1951 г.
  • Първата ТВ реклама на KIT KAT® се появява през 1957 г., а първия цветен рекламен клип през 1963.
  • Един от известните фенове на KIT KAT® е Пиърс Броснан

Искате още информация за KIT KAT®? Have a break....

KIT KAT® CHUNKY®
Неустоима комбинация от фин млечен шоколад и хрупкави вафлени кори.
KIT KAT® CHUNKY® Hazelnut Cream
Добре познатата рецепта на KIT KAT® CHUNKY® но този път в комбинация с лек лешников крем.
KIT KAT® CHUNKY® White
Добре познатите хрупкави вафлени кори, този път обвити в нежен бял шоколад.
kit-kat_peanut.jpg KIT KAT® CHUNKY® Peanut Butter
Невероятната комбинация от млечен шоколад и крем с вкус на фътъчено масло, правят KIT KAT® CHUNKY® Peanut Butter уникален по рода си за нашия пазар.
kit-kat_singles.jpg KIT KAT®
KIT KAT® - Вкусната KIT KAT® рецепта предложена в по-малък формат на по-достъпна цена.
KIT KAT® 4 Finger
Дайте си почивка с новото предложение от KIT KAT® - KIT KAT® 4 Finger! Новият продукт под добре познатата и обичана марка е с оригинална рецепта, запазена още от 1935г. - хрупкави вафлени кори, нежен крем и фин млечен шоколад. С уникалната си форма KIT KAT® 4 Finger е подходящ за консумация на 4 отделни порции.

Станете фен на KIT KAT® във Facebook.Всичко е по-леко в POP CHOC формат!

KIT KAT® POP CHOC
хрупкави вафлени кори и фин млечен шоколад под формата на дражета.

140г 36г