Sort by
Sort by

Работа в Nestlé

working-at-nestle-article-header

 

Общност от хора със споделена цел

Ние в Nestlé вярваме, че храната има силата да подобри качеството на живот на всеки. Водени от тази цел, постоянно се стремим да разширяваме границите на възможното с храните, напитките и решенията за здравословно хранене.

Нашите хора правят това възможно. Те стоят зад силата на нашите марки, качеството на нашите продукти и бъдещето на нашия бизнес. Техните идеи и усилия разширяват нашите граници, стимулират иновациите и ни помагат непрекъснато да се подобряваме, да доставяме и да успяваме. Открийте как можете да помогнете за оформянето на нашето бъдеще и да оказвате влияние всеки ден.

Бъдете иновативни, предизвикайте и стимулирайте промяната

Когато се присъедините към Nestlé, вие се присъединявате към съвместна, гъвкава работна среда, която разширява вашето мислене и насърчава иновациите и предприемаческия дух. Също така ставате част от културата на Nestlé, която се корени в уважението, властта да експериментирате и да се учите от провала.

В Nestlé очакваме да излезете извън зоната си на комфорт. Тук можете да сте уверени, че правите иновации, предизвиквате и стимулирате промяна. Гласът ви се чува, цени и има истинско въздействие, защото опитът ни е научил, че постигаме много повече заедно, отколкото можем да постигнем сами.

working-innovation-wide-new

Намерете място за учене, развитие и растеж

С присъствието ни в почти 190 държави, ние предлагаме глобална платформа, за да се учите, развивате и растете до пълния си потенциал. Мащабът на нашия бизнес предлага глобални възможности за кариера в различни марки и продукти, както и възможността да се учите от разнообразната гама от умения и опит на колегите около вас. Ние едновременно ви предизвикваме и ви даваме сила да бъдете най-добрата версия на себе си.

Вземете в свои ръце напредъка си и бъдете любопитни, гъвкави и амбициозни да учите.

learn-develop-grow-wide

Дайте своя принос за нашето невероятно портфолио

Вероятно вече сте запознати с някои от нашите марки. Нашето портфолио обхваща почти всяка категория храни и напитки и се надяваме, че ще намерите някои от любимите си.
working-product-portfolio-purina-wide

Окажете влияние

Вярваме в силата на „доброто“ за подобряване на качеството на живот. Това убеждение подхранва нашия ангажимент и ние използваме нашия глобален мащаб, ресурси и опит, за да допринесем за по-здравословно бъдеще за хората и планетата. Ще се присъедините към компания, която се е ангажирала да оказва положително въздействие.
impact-sustainability-wide

Предимства

Когато се присъедините към Nestlé, ще се насладите на набор от атрактивни предимства за служителите:

  • Конкурентно заплащане
    Ние се ангажираме да предложим на нашите служители възможности за растеж и развитие, признание за техния принос и конкурентно заплащане, гъвкаво възнаграждение. Служителите могат да се възползват и от спестовни планове, застраховки, заеми и намалени или безплатни продукти на Nestlé.
    Drinking_coffee
  • Възможности, специфични за местоположението
    Нашите работни среди се различават значително, така че в зависимост от работата и местоположението ви, можете да се възползвате от гъвкави възможности за работа, доброволчески програми, възможността да вземете домашен любимец на работа и много повече.
    Team_meeting
  • Международна мобилност
    Ние предлагаме възможности за развитие на вашата кариера в различни страни по света. Глобалната мобилност играе важна роля в развитието на таланта на Nestlé и нашите марки.
    Achievement
  • Здраве и благополучие на работното място
    Нашите програми за здравето на служителите включват холистичен подход, който ви помага да развиете и поддържате здравословен начин на живот, с прегледи на физическото и психическото здраве, здравни грижи, кафенета и фитнес центрове на място, спорт и други дейности.
    Lunch_time
  • Подкрепа на служителите
    Повече от всякога е важно да получавате професионална и емоционална подкрепа по време на работа. Предоставяме достъп до програми за наставничество и коучинг, за да ви помогнем да напреднете в професионалната си кариера и програми за подкрепа на психичното здраве чрез поверителни съветници, които да ви помогнат, когато се случи неочакваното или когато се чувствате претоварени.
    Sharing_work
  • Отпуск за отглеждане на дете
    С минимум 18 седмици платен родителски отпуск за основния полагащ грижи родител, плюс възможността да вземете допълнителен отпуск, вашият нов семеен живот може да започне страхотно. Вашето работно място може да осигури допълнителни предимства и ресурси, като специални стаи за хранене или ясли и дневни центрове.
    mother_school